دکتر سلامت

تلفن : ۷۷۱۶۲۸۰۰ (۰۲۱)

شنبه الی پنجشنبه ۰۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰

support-drsalamat
لوگو دکتر سلامت

یک افزودنی غذایی که خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد

یک افزودنی غذایی که خطر ابتلا به... ,    منتشر شده در 189 روز پیش ,      بدون دیدگاه ,      159   پرینت       

محققان آمریکایی در بررسی که به تازگی انجام دادند به ارتباط بین نوعی افزودنی غذایی رایج و مقاومت به انسولین پی بردند.

به گزارش ایسنا، بررسی‌های اولیه حاکی از آن است این افزودنی خوراکی رایج متابولیسم بدن را به گونه‌ای تغییر می‌دهد که به افزایش احتمال ابتلا به دیابت منجر می‌شود.

https://www.isna.ir/news/9

در این بررسی که روی نمونه‌های حیوانی و انسانی انجام گرفت، مشخص شد: این افزودنی غذایی موسوم به پروپیونات (propionate) که به عنوان ماده نگهدارنده در مواد غذایی از جمله پنیر کاربرد دارد موجب مقاومت به انسولین می‌شود.

محققان با مطالعه روی تعدادی موش دریافتند که مصرف افزودنی غذایی پروپیونات در کوتاه مدت بالا رفتن سطح قند خون و در طولانی مدت افزایش وزن و مقاومت به انسولین را به همراه دارد.

همچنین محققان در مطالعه‌ای که روی انسان انجام دادند، مشاهده کردند که افرادی که این افزودنی غذایی را دریافت کرده‌اند نسبت به افرادی که این افزودنی را مصرف نکرده‌اند افزایش مقاومت به انسولین را تجربه کرده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از لایوساینس، محققان آمریکایی تاکید کردند: با وجود شواهد به دست آمده نمی‌توان ادعا کرد که افزودنی پروپیونات علت ابتلا به بیماری دیابت است و لازم است تحقیقات جامع‌تر و در یک دوره زمانی طولانی‌تر انجام شود.

منبع:ایسنا


درباره نویسنده :
کلینیک سلامت
لوگو دکتر سلامت
کلینیک سلامت
اولین درمانگاه تخصصی دیابت و چاقی در شرق تهران

مقالات پیشنهادی

  بدون دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *