شنبه الی پنجشنبه ۰۸:۳۰ الی ۲۰:۰۰

کاهش وقوع دیابت با مصرف ماست کم چرب

کاهش وقوع دیابت با مصرف ماست کم چرب

کاهش وقوع دیابت با مصرف ماست کم چرب

 به نظرمی رسد مصرف ماست کم چرب خطربروز دیابت تیپ ۲ را کاهش می دهد.

 در مطالعه ایی که توسط انجمن دیابت آمریکا منتشر شد ،محققان با بررسی ۴۲۵۵ فردسالم ۷۴- ۴۵ساله دریک بازه زمانی ۱۱ساله دریافتند افرادیکه دربرنامه غذایی خود ازماست کم چرب استفاده می کردند ۳۵%کمتر به دیابت مبتلا شدند.

درمطالعه دیگری مشخص شد مصرف ۱ اونس ماست در روز (معادل  ۲قاشق غذاخوری یا ۱/۴لیوان) باعث کاهش ۱۸ درصدی در وقوع دیابت می شود.

دلیل این یافته ها هنوز به درستی مشخص نیست، شاید:

-مربوط به باکتری های خوب ماست یا باکتری های پروبیوتیک  باشد، این باکتری ها باعث:بهبود تعادل چربی و آنتی اکسیدان ها ،کاهش مقاومت به انسولین ومدیریت میزان هموگلوبین گلیکوزیله و گلوکز ناشتا می شوند و

-یا اینکه افراد به جای مصرف غذاهای پرکالری مثل چیپس ،کیک و پودینگ و…..یک غذای کم کالری ومغذی مانند ماست را مصرف می کنند .

حلیمه کریمی

 کارشناس ارشد تغذیه

References:

Yogurt  Eaters Less Likely to Develop Diabetes. Diabetologia. Feb 5, 2014.

Mu ,Chen; et al. Dairy Consumption and Risk of Type 2 Diabetes : 3 Cohort of US  Adults. BMC Medicine. 25 Nov 2014.

Razmpoosh , E ;et al. Probiotics as Beneficial Agents in the Management  of Diabetes  Mellitus. Diabetes Metabolism. 1 Jul 2015.

Turner , KM, et al. Red Meat ,Dairy and Insulin Sensitivity .Am. J.Clin.Nutr.2015;101(6),1173-1179.(Pub Med)


درباره نویسنده :
مرکز دکتر سلامت
لوگو دکتر سلامت
مرکز دکتر سلامت

  بدون دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *