افرادی که دچار چاقی و یا اضافه وزن هستن بیش از دیگران در معرض ابتلا به این مشکل اند لزا کاهش وزن آهسته، صحیح و اصولی تحت نظر متخصص تغذیه از جمله عوامل مهم در پیشگیری از بروز مشکل است
محدود کردن چربی های حیوانی رژیم غذایی نیز اقدامی پیش گیرانه و هم چنین بهبود دهنده است. بهتر است مصرف مواد غذایی حاوی کلسترول هم چون مغز، میگو، دل و جگر به حداقل برسد و از مصرف غذاهای سرخ کرده، سس، آب گوشت، کره، خامه، سوسیس، ماهی کنسرو شده در روغن، سس های خامه دار، مایونز و انواع غذاهای پرچرب پرهیز شود.
میوه و سبزی سرشار از فیبر هستند و دریافت فیبر میتواند سبب بهبود بیماری گردد در روز حداقل ۵ واحد میوه و سبزی تازه مصرف شود.
برای مصرف گوشت بهتر است تمامی قسمت های چربی مرئی از گوشت جدا شوند و بیشتر از گوشت سفید بویژه مرغ و ماهی استفاده شود.
از مصرف لبنیات پرچرب ماندد کره ، پنیر خامه ای یا لیقوان و حتی بستنی خودداری شود و شیر و ماست کم چرب برای مصرف انتخاب شود.
شیرینی ، کیک و بیسکوئیت حاوی کربوهیدرات های ساده و تصفیه شده اند و لازم است مصرف آن ها به حداقل برسد.
بهتر است از روش های پخت نظیر آبپز کردن، تنوری و گریل کردن و تهیه غذا به فرم خوراک و خورشت که در آن ها مواد غذایی سرخ شده استفاده نمیشوند برای تهیه انواع غذاها استفاده شود.
درباره نویسنده :
بدون دیدگاه