مطالعات بیانگر افزایش شیوع آلرژی غذایی با افزایش کمبود ویتامین D در کودکان می باشند. کمبود این ویتامین در دوره های حساس رشد منجر به افزایش احتمال تجمع جمعیت میکروبی غیر طبیعی در کولون و افزایش احتمال عفونت در دستگاه گوارش، در نتیجه افزایش نفوذپذیری روده می گردد.
این امر سیستم ایمنی را تحت معرض مواد آلرژن قرار می دهد. ویتامین D منجر به بهبود تنظیم سیستم ایمنی با ایجاد تمایز در سلول T گردیده و منجر به کاهش اختلالات تنفسی می گردد. مطالعات بیانگر بهبود ایمنی غشای مخاطی ، اکولوژی سالم میکروبی و تحمل به آلرژن و نیز پیشگیری از آلرژی های غذایی با درمان زودرس کمبود ویتامین D می باشند.
درباره نویسنده :
بدون دیدگاه