شنبه الی پنجشنبه ۰۸:۳۰ الی ۲۰:۰۰

آلزایمر

بیماری آلزایمرشایع ترین نوع زوال عقل در جهان است، کاهش سایز مغز در آلزایمر با کاهش تعداد سلول های عصبی همراه است و اساسا زنان بیشتر از مردان به این بیماری مبتلا می شوند. جلوگیری از بیماری آلزایمر به دلیل عدم شناخت علل آن است و درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد، چاقی و سوء تغذیه هربه دو عنوان عامل خطر برای آلزایمر است.

چاقی و اضافه وزن در میان سالی باعث افزایش بروز آلزایمر می شود.

آلزایمر

علایم بیماری آلزایمر

– از دست دهی حافظه

– گیجی

– عدم قدرت تصمیم گیری

– مشکلات ذهنی

 

تغذیه در آلزایمر

یکی از عوامل مهم در سلامت و عملکرد مناسب سلولهای عصبی ذخیره کافی مواد مغذی برای مغز است. این مواد مغذی شامل اکسیدان ها، ویتامین های A-D-E-K-B-C پلی فنول ها و ماهی ها میباشند. این مواد با کاهش استرس اکسیداتیو و کاهش تجمع پروتیین می توانند از پیشرفت آلزایمر جلوگیری کنند.

کاهش وزن و سوء تغذیه شدید تاثیر مستقیمی  بر روی کمبود ریز مغذی های ضروری سلول های مغزی دارد.

 


درباره نویسنده :
محیا هدایتی
لوگو دکتر سلامت
محیا هدایتی
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی

  بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *