تلفن : ۷۷۱۶۲۸۰۰ (۰۲۱)

شنبه الی پنجشنبه ۰۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰

support-drsalamat
لوگو دکتر سلامت

کاهش وقوع دیابت با مصرف ماست کم چرب

کاهش وقوع دیابت با مصرف ماست کم چرب ,    منتشر شده در 338 روز پیش ,      بدون دیدگاه ,      371   پرینت       

کاهش وقوع دیابت با مصرف ماست کم چرب

کاهش وقوع دیابت با مصرف ماست کم چرب

 به نظرمی رسد مصرف ماست کم چرب خطربروز دیابت تیپ ۲ را کاهش می دهد.

 در مطالعه ایی که توسط انجمن دیابت آمریکا منتشر شد ،محققان با بررسی ۴۲۵۵ فردسالم ۷۴- ۴۵ساله دریک بازه زمانی ۱۱ساله دریافتند افرادیکه دربرنامه غذایی خود ازماست کم چرب استفاده می کردند ۳۵%کمتر به دیابت مبتلا شدند.

درمطالعه دیگری مشخص شد مصرف ۱ اونس ماست در روز (معادل  ۲قاشق غذاخوری یا ۱/۴لیوان) باعث کاهش ۱۸ درصدی در وقوع دیابت می شود.

دلیل این یافته ها هنوز به درستی مشخص نیست، شاید:

-مربوط به باکتری های خوب ماست یا باکتری های پروبیوتیک  باشد، این باکتری ها باعث:بهبود تعادل چربی و آنتی اکسیدان ها ،کاهش مقاومت به انسولین ومدیریت میزان هموگلوبین گلیکوزیله و گلوکز ناشتا می شوند و

-یا اینکه افراد به جای مصرف غذاهای پرکالری مثل چیپس ،کیک و پودینگ و…..یک غذای کم کالری ومغذی مانند ماست را مصرف می کنند .

حلیمه کریمی

 کارشناس ارشد تغذیه

References:

Yogurt  Eaters Less Likely to Develop Diabetes. Diabetologia. Feb 5, 2014.

Mu ,Chen; et al. Dairy Consumption and Risk of Type 2 Diabetes : 3 Cohort of US  Adults. BMC Medicine. 25 Nov 2014.

Razmpoosh , E ;et al. Probiotics as Beneficial Agents in the Management  of Diabetes  Mellitus. Diabetes Metabolism. 1 Jul 2015.

Turner , KM, et al. Red Meat ,Dairy and Insulin Sensitivity .Am. J.Clin.Nutr.2015;101(6),1173-1179.(Pub Med)


درباره نویسنده :
کلینیک سلامت
لوگو دکتر سلامت
کلینیک سلامت
اولین درمانگاه تخصصی دیابت و چاقی در شرق تهران

مقالات پیشنهادی

  بدون دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *