تلفن : ۷۷۱۶۲۸۰۰ (۰۲۱)

شنبه الی پنجشنبه ۰۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰

support-drsalamat
لوگو دکتر سلامت

چه غذاهایی برای بیمار قلبی خوب است

چه غذاهایی برای بیمار قلبی خوب است ,    منتشر شده در 40 روز پیش ,      بدون دیدگاه ,      142   پرینت       

سبزیجات و میوه ها :که هم دارای ویتامین زیاد و هم فیبر بالا هستند، چربی خون را کاهش می دهند و  احتمال ابتلا به سرطان را پائین می آورند. ضمنا به عبور غذا از دستگاه گوارش نیز کمک می کنند . (( جوانه گندم – کلم برگ- کلم قرمز-گل کلم- کلم بروکسل- بروکلی – شلغم- چغندر- اسفناج- مارچوبه- لوبیا سبز و نخود سبز )).

چه غذاهایی برای بیمار قلبی خوب است

لبنیات کم چربی:تامین کننده ‌کلسیم و پروتئین مورد نیاز فرد بیمار هستند .

نان های سبوس دار:هم حاوی ویتامینB  زیاد و هم کاهش دهنده چربی خون هستند مثل نان بربری – نان سنگک و نان جوی سبوس دار.

حبوبات: تامین کننده پروتئین کافی و کم چربی هستند و املاح زیادی دارند .

روغن های مایع: بهترین روغن برای افراد مبتلا به بیماری های قلب و عروق،روغن مایع ذرت و آفتابگردان برای پخت غذا و خصوصا روغن کانولاوروغن زیتون روی سالاد است .

 

خطر رژیم‌های غذایی فاقد لبنیات برای سلامت استخوان‌ها

ماهی:‌  بهترین غذا برای بیماران قلبی است و این افراد باید حداقل هفته ای سه مرتبه غذای دریایی مصرف کنند. طی تحقیقات بسیار ، روغن ماهی ها موجب کاهش چربی های خون می شود و  از رسوب چربی در دیواره عروق جلوگیری میکنند.

قرص های مکمل ویتامینC و کلسیم :برای فرد دچار عوارض قلبی مفید است ، همچنین قرص های مکمل ویتامین E و چربی های امگا ۳ نیز باید  طبق دستور مصرف شود .

 

هما هدایی کارشناس ارشد تغذیه


درباره نویسنده :
کلینیک سلامت
لوگو دکتر سلامت
کلینیک سلامت
اولین درمانگاه تخصصی دیابت و چاقی در شرق تهران

مقالات پیشنهادی

  بدون دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *