نگرش های مثبت و منفی در فرایند ل... , منتشر شده در 190 روز پیش , بدون دیدگاه , 297 پرینت
نگرش از ترکیب احساس های مختلف با باورها بوجود می آید که این ترکیب باعث می شود، ما تجربه هایمان را بصورت منفی یا مثبت ارزیابی کنیم. به زبانی ساده تر نگرش ما، نوع نگاهی است که ما پیشاپیش در مواجهه با یک تجربه خواهیم داشت. مهمترین فایده شناخت نگرش هایمان این است که امکان پیش بینی رفتارهای ویژه ای که ممکن است در وقعیت های مختلف از خود بروز دهیم برایمان فراهم می کند. از آنجا که انسان موجودی اجتماعی است، نگرش ها در بستر اجتماع ایجاد می شود و تغییر می یابد.
در اینجا به سه تا از شایع ترین نگرش های منفی در افرادی که تجربه چاقی و اضافه وزن دارند، اشاره می کنیم.
مطلوب نبودن: از همان ابتدا و در مواجهه با دیگران با این سوءظن می نگریم که مورد تایید دیگران نیستیم، چون چاق هستیم. جهت تغییر این نگرش پیشنهاد می شود که ابتدا به خود و در مرحله بعد به دیگران اعتماد کنید و مشاهده کنید و بازخورد بگیرید که آیا رفتار ما باعث می شود ما مطلوب و مقبول باشیم یا رفتار و حسی که به دیگران می دهیم؟
لذت خواه و خوشگذران بودن: انگار چاقی مختص کسانی است که همیشه شاد و خوشگذرانند یا درگیر تفریح و سرگرمی هستند. این نگرش منفی در حالی وجود دارد که اکثر چاقی افراد از عصبانیت، خشم، اضطراب، نگرانی، درگیری مداوم، استرس و سبک زندگی ناکارآمد ناشی می شود. برای تغییر این نگرش کافی است شرایط زندگی خود در یکماه اخیر را مرور کنید. اکثریت افراد دارای اضافه وزن شرایط مشابه با شرایط شما را تجربه کرده اند.
لاغر شدن یعنی رنج کشیدن: این نگرش منفی عامل اصلی شکست ها در مسیر لاغری است. یک مسیر دردناک و سخت را فرض کردن عامل در جا زدن و از کاه کوه ساختن است. حقیقت این است که نباید در مسیر لاغری زیاد گرسنگی کشید و اذیت شد وگرنه موفقیتی حاصل نمی شود. باید مسیر لاغری بر اصلاح سبک زندگی باشد و شیوه های درست جهت تنظیم متابولیسم.
درباره نویسنده :
بدون دیدگاه