فیبرهای غذایی , منتشر شده در 798 روز پیش , بدون دیدگاه , 896 پرینت
فیبرغذایی اجزای گیاهی دست نخورده ای است که به وسیله آنزیم های گوارشی قابل هضم نمی باشند، در حالی که فیبر عملکردی کربوهیدرات های غیر قابل هضمی هستند که از گیاهان استخراج شده یا ساخته می شوند. هر دوی فیبرها اعمال مفیدی در لوله ی گوارش و کاستن از خطر بیماری های خاص دارند.
فیبرهای غیرمحلول مثل سلولز ظرفیت حفظ آب در مواد جذب نشده را افزایش می دهد و منجر به افزایش حجم مواد دفعی و کاهش زمان عبور مواد از دستگاه گوارش( افزایش دفعات دفع) می گردد. از سوی دیگر فیبرهای محلول می توانند ژل تشکیل دهند، سبب کند شدن زمان عبور از دستگاه گوارش شوند و جذب مواد مغذی را کند و یا کم کنند. همچنین فیبرهای محلول با سایر مواد مغذی مثل کلسترول و مواد معدنی متصل می شوند و جذب آنها را کاهش می دهند. دریافت کافی کل فیبر ۳۸ گرم در روز برای مردان و ۲۵ گرم در روز برای زنان در نظر گرفته شده است که میانگین دریافت در حال حاضر کمتر از نصف این مقدار است.
درباره نویسنده :
مقالات پیشنهادی
- پروبیوتیک
- اشتهای سیری ناپذیر در کسانیکه فست ف
- تخفیف ویژه نوروزی خدمات کلینیک سلام
- تاثیر روزه داری ماه مبارک رمضان بر
- بهترین زمان برای انجام تمرینات چربی
- یک الگوی غذایی سالم شامل
- مهمترین عوامل تاثیر گذار در قد کودک
- کیک یا هویج ؟ وقتی گرسنه اید کدام ر
- کمبود جهانی انسولین در انتظار ۴۰ می
- رژیم درمانی در بیماری های گوارشی
- تغذیه و روان قسمت اول
- فواید ورزش پیلاتس
بدون دیدگاه