لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران
btnmenu
telegram-drsalamat

عوارض بارداری و راهکارهای رژیمی

 مقالات سلامت ,     منتشر شده در58 روز پیش ,      بدون دیدگاه ,      49

    اشتراک گذاری مطلب :
  • facebook
  • twt
  • google

 

تهوع و استفراغ:

۵۰ تا ۹۰ درصد خانم های باردار در سه ماهه اول بارداری تهوع و استفراغ را تجربه می کنند و در حدود هفته ۱۷ بارداری، این حالت از بین می رود.بعضی از راهکار های تغذیه ای به رفع این نوع شایع تهوع صبحگاهی کمک می کنند. بعضی خانم ها وعده های کوچک و متعدد غذاهای خشک حاوی کربوهیدرات را خوب تحمل می کنند، در حالی که در بعضی دیگر غذاهای حاوی پروتئین تهوع را کاهش می دهد. در مطالعه ای بر روی زنان باردار مبتلا به تهوع، مشخص شد که غذاهای حاوی پروتئین بیشتر از غذاهای کم کالری حاوی کربوهیدرات و چربی و غذاهای موجب کاهش تهوع و آریتمی می شود. جامد بودن غذا بر علائم تاثیری ندار، اما غذاهای مایع بیشتر از غذاهای جامد آریتمی را کاهش می دادند.

بعضی زنان غذاهای گرم چرب را به علت تحریک حس بویایی تحمل نمی کنند. سایر عوامل تحریک کننده تهوع عبارتند از حرکت، سر و صدا، نور شدید و شرایط آب و هوایی نامساعد. بسیاری از خانم ها معتقدند که بوییدن لیمو مانع از استشمام بوهای ناراحت کننده محیط می شود. سایر درمان هایی که به کار گرفته می شود، عبارتند از خوردن کراکر و چیپس سیب زمینی، استفاده از باندهای آرام بخش، بعضی آب نبات ها، ویتامین B6، برگ تمشک قرمز، اکسیر زنجبیل غنی شده با اسید فولیک ( با نام تجاری جادوی تهوع صبحگاهی)، کاهش سر و صدا و آرام کردن محیط، طب سوزنی، دوش گرفتن طولانی مدت و هیپنوتیزم.

                                                                                                    هماهدایی

                                                                                              کارشناس ارشد تغذیه

 

  بدون دیدگاه