دکتر سلامت

تلفن : ۷۷۱۶۲۸۰۰ (۰۲۱)

شنبه الی پنجشنبه ۰۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰

support-drsalamat
لوگو دکتر سلامت

سندرم پیش از قاعدگی premenstrual syndrom PMS

سندرم پیش از قاعدگی premenstrual... ,    منتشر شده در 158 روز پیش ,      بدون دیدگاه ,      140   پرینت       

یکی از علت های سندرم پیش از قاعدگی ممکن است مربوط به تغییر هورمون های بدن در چرخه ی قاعدگی باشد.برخی از افراد در برابر تغییرات هورمونی حساسیت بیشتری دارند.از علامت های این سندرم عبارت اند از:سردرد،احتباس آب،نفخ شکمی،بدن درد،میل به شیرینی،گرسنگی و ولع زیاد،تغییرات خلق و خو مانند اضطراب،عصبانیت،خستگی و افسردگی.فعالیت های هوازی،مصرف برخی داروها و مواد غذایی می تواند اثرات مثبتی در کاهش علائم داشته باشد.برخی از مواد غذایی که می توانند به کاهش علائم سندرم کمک کنند عبارت اند از:

سندرم پیش از قاعدگی(premenstrual syndrome) PMS    یکی از علت های سندرم پیش از قاعدگی ممکن است مربوط به تغییر هورمون های بدن در چرخه ی قاعدگی باشد.برخی از افراد در برابر تغییرات هورمونی حساسیت بیشتری دارند.از علامت های این سندرم عبارت اند از:سردرد،احتباس آب،نفخ شکمی،بدن درد،میل به شیرینی،گرسنگی و ولع زیاد،تغییرات خلق و خو مانند اضطراب،عصبانیت،خستگی و افسردگی.فعالیت های هوازی،مصرف برخی داروها و مواد غذایی می تواند اثرات مثبتی در کاهش علائم داشته باشد.برخی از مواد غذایی که می توانند به کاهش علائم سندرم کمک کنند عبارت اند از: -مصرف فرآورده های لبنی کم چرب مانند شیر در صورت عدم حساسیت.کلسیم و ویتامین دی موجود در این محصولات اثرات مثبتی در کاهش علائم دارند.علاوه بر این می توانند سبب کاهش فشار خون و جلوگیری از پوکی استخوان شوند.سبزیجات سبز رنگ نیز از منابع کلسیم به شمار می آیند.  -ماهی،که  از منابع ویتامین D,B  و اسید چرب امگا 3 است. -مواد غذایی که گلوکز موجود در آن ها سطح قند خون را ناگهان تغییر نمی دهد و به آهستگی وارد خون می شوند.مانند:حبوبات،جو،غلات و نان های حاوی سبوس،برنج قهوه ای و ماکارونی سبوس دار -مواد غذایی حاوی منیزیم مانند:کنجد،سبزیجات با برگ سبز تیره،نان سبوس دار،جوانه گندم و دانه های مغز دار -مواد غذایی حاوی ویتامین B6(پیریدوکسین)مانند موز،کشمش،جوانه گندم،حبوبات،تخمه آفتابگردان و کنجد -از مصرف بیش از حد قند و شکر،نمک،کافئین،الکل،غذاهای صنعتی و کنسروی پرهیز کنید.

-مصرف فرآورده های لبنی کم چرب مانند شیر در صورت عدم حساسیت.کلسیم و ویتامین دی موجود در این محصولات اثرات مثبتی در کاهش علائم دارند.علاوه بر این می توانند سبب کاهش فشار خون و جلوگیری از پوکی استخوان شوند.سبزیجات سبز رنگ نیز از منابع کلسیم به شمار می آیند.

-ماهی،که  از منابع ویتامین D,B  و اسید چرب امگا ۳ است.

-مواد غذایی که گلوکز موجود در آن ها سطح قند خون را ناگهان تغییر نمی دهد و به آهستگی وارد خون می شوند.مانند:حبوبات،جو،غلات و نان های حاوی سبوس،برنج قهوه ای و ماکارونی سبوس دار

-مواد غذایی حاوی منیزیم مانند:کنجد،سبزیجات با برگ سبز تیره،نان سبوس دار،جوانه گندم و دانه های مغز دار

-مواد غذایی حاوی ویتامین B6(پیریدوکسین)مانند موز،کشمش،جوانه گندم،حبوبات،تخمه آفتابگردان و کنجد

-از مصرف بیش از حد قند و شکر،نمک،کافئین،الکل،غذاهای صنعتی و کنسروی پرهیز کنید.

 


درباره نویسنده :
نیلوفر ژورک
لوگو دکتر سلامت
نیلوفر ژورک
کارشناس تغذیه در کلینیک سلامت

مقالات پیشنهادی

  بدون دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *