btnmenu
telegram-drsalamat

تاثیر مصرف پتاسیم در سلامت زنان یائسه

 مجله سلامتمقالات سلامت ,     منتشر شده در160 روز پیش ,      بدون دیدگاه ,      65

    اشتراک گذاری مطلب :
  • facebook
  • twt
  • google

تاثیر مصرف پتاسیم در سلامت زنان یائسه

تاثیر مصرف پتاسیم در سلامت زنان یائسه

به موجب یک تحقیق که توسط انجمن قلب آمریکا انجام شده،زنان یائسه که غذاهای حاوی پتاسیم بالا مصرف می کنند درمقایسه با زنانی که غداهای غنی از پتاسیم کمترمصرف می کنند،کمتراحتمال دارددچارسکته شوند.

 

مطالعات قبلی نشان داده،مصرف پتاسیم ممکن است فشارخون راکاهش دهدولی اینکه آیا مصرف پتاسیم می تواندازسکته ومرگ پیشگیری کندیانه، مشخص نبوده است.

نتایج این یافته تاکیدی مجددبرمصرف میوه وسبزی توسط زنان است ،چرا که میوه وسبزی منابع خوب پتاسیم هستندوپتاسیم نه فقط خطر سکته درزنان یائسه راکم می کندبلکه میزان مرگ ومیردراین گروه را هم کاهش می دهد.

تحقیقات برروی ۹۰۱۳۷زن یائسه ۷۹-۵۰سال دربازه زمانی ۱۱سال انجام شد.این افرادازنظر مقدارپتاسیم مصرفی درغذاووقوع سکته موردبررسی قرارگرفتند.

نتایج :

۱-زنانی که بالاترین مقدارپتاسیم رادریافت کردند درمقایسه باگروهی که کمترین میزان مصرف راداشتند۱۲%کمتردچارسکته شدند.

۲-زنانی که بیشترین مقدارپتاسیم رادریافت کردنددرمقایسه باگروهیکه حداقل رامصرف کردند۱۰%کمترمردند.

۳-درمیان زنانی که فشارخون بالانداشتند(فشارخونشان طبیعی بودوداروی ضدفشارخون هم مصرف نمی کردند) میزان مرگ ومیردر کسانی که بالاترین میزان پتاسیم رامصرف کردند،کاهش یافت.

تحقیقات نشان می دهدمصرف زیادپتاسیم دررژیم غذایی ،قبل ازاینکه فشارخون بالا برود،ممکن است سودمندترباشد.

 ۴۷۰۰پتاسیم مصرف کنند،که فقط ۸/۲%زنان شرکت کنندهMg/day زنان بایدحداقل

درمطالعه این مقداررامصرف کردند.

 ۲۶۱۱بوده است.Mg/day  مصرف پتاسیم دراین مطالعه  بطورمتوسط

برخی ازغذاهایی که پتاسیم بالایی دارندعبارتنداز:سیب زمینی،موزولوبیاسفید.

 شهلا اصلی کارشناس ارشد تغذیه

Potassium Intake and Risk of Strok in Women with Hypertension  and Nonhypertension in the Women’s Health Initiative. Arjun,S;et al.Stroke.2014 Sep8.

 

  بدون دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *