btnmenu
telegram-drsalamat

تاثیر مصرف انگور سیاه بر بهبود کارآیی ذهن

 اخبار سلامت ,     منتشر شده در104 روز پیش ,      بدون دیدگاه ,      23

    اشتراک گذاری مطلب :
  • facebook
  • twt
  • google

تاثیر مصرف انگور سیاه بر بهبود کارآیی ذهن

تاثیر مصرف انگور سیاه بر بهبود کارآیی ذهن

کلینیک سلامت : بر اساس یک پژوهش جدید انگور سیاه می‌تواند به جوان ماندن و کارایی بیشتر ذهن انسان کمک کند.

به گزارش کلینیک سلامت، یافته‌های این مطالعه نشان می دهد ؛ مصرف انگور سیاه  در مدیریت زوال مغزی که با افزایش سن ارتباط دارد، می تواند تاثیر داشته و یا به افراد مبتلا به اختلالات مغزی مانند بیماری پارکینسون یا افسردگی کمک کند. پژوهشگران گفته اند که ترکیبات موجود در انگور سیاه سبب افزایش عملکرد ذهنی، مانند دقت، توجه وبهبود خلق و خو می‌شود.
این مطالعه همچنین نشان داد که عصاره این میوه موجب کاهش فعالیت یک خانواده‌ از آنزیم‌هایی به نام «مونوآمینواکسیداز» که تنظیم کننده غلظت سروتونین و دوپامین در مغز است می شود.
این مواد شیمیایی انتقال دهنده پیام‌های عصبی بوده و به عنوان مواد شناخته شده موثر بر خلق و خو و شناخت، بر درمان علائم عصبی مرتبط با بیماری پارکینسون و اختلالات خلقی، مانند استرس و اضطراب متمرکز هستند.
در این مطالعه ۳۶ نفر افراد بزرگسال ۱۸ تا ۳۵ ساله حضور داشتند و از آنها خواسته شده بود ۲۵۰ میلی‌لیتر نوشیدنی قبل از انجام مجموعه‌ای از آزمایشات ارزیابی عملکرد ذهنی مصرف کنند. به گروهی از شرکت‌کنندگان دارونمای شیرین که طعم آن شبیه انگور سیاه بود، به گروه دیگر عصاره آنتوسیانین غنی شده با انگور سیاه و به گروه دیگر آبمیوه انگور سیاه داده شد.
پژوهشگران پس از بررسی نتایج، کشف کردند که مصرف آبمیوه انگور سیاه، سبب ایجاد بهبودی در خلق و خوی افراد و کاهش میزان خستگی فکری و ذهنی آنها شد. علاوه بر این، آزمایش خون این افراد نشان داد که فعالیت آنزیم مونوآمینواکسیداز (MAO) به شدت پس از مصرف آبمیوه انگور سیاه کاهش یافت، این نشان می‌دهد که ترکیبات موجود در انگور و انگور سیاه برای سلامت مغز و یا کنترل علائم اختلالاتی مانند بیماری پارکینسون مفید است.

منبع : خبرگزاری مهر

 

  بدون دیدگاه