تلفن : ۷۷۱۶۲۸۰۰ (۰۲۱)

شنبه الی پنجشنبه ۰۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰

support-drsalamat
لوگو دکتر سلامت

اسید اوریک بالا

اسید اوریک بالا ,    منتشر شده در 130 روز پیش ,      بدون دیدگاه ,      180   پ       

مصرف منابع حاوی فروکتوز مانند آبمیوه ها، کمپوت ها باید محدود شود( مصرف یک سیب یا پرتقال در روز ۶۴ درصد خطر ابتلا به نقرس را افزایش می دهد.)

رژیم دارای مقادیر بالای پورین گیاهی مثل( لوبیا و نخود و عدس) ریسک ابتلا به نقرس را افزایش نمی دهند.

اسید اوریک بالا1

دریافت قهوه، ویتامین ث و لبنیات کم چرب باعث کاهش ریسک بروز نقرس می شود

محصولات لبنی شیر یا پنیر، تخم مرغ، پروتئین گیاهی، گیلاس و قهوه به خاطر خاکستر قلیایی احتمالا اثر محافظت کننده در برابر نقرس دارند.

تخم مرغ دوز پورین پایینی دارد و در بیماران نقرس میتواند استفاده شود.

اسید اوریک بالا

گیلاس ۳۵ درصد خطر حملات نقرس را کاهش داده و اگر با داروی آلوپورینول مصرف شود ۷۵ درصد خطر را کاهش می دهد.

مصرف زیاد چربی ها( بیشتر از ۳۰% انرژی روزانه) مانع از دفع اسید اوریک و افزایش حملات و درد نقرس می شود.

کراوس ۲۰۱۶ بیماری های روماتوییدی

 

هما هدایی

کارشناس ارشد تغذیه

مقالات پیشنهادی

  بدون دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *