دکتر سلامت

تلفن : ۷۷۱۶۲۸۰۰ (۰۲۱)

شنبه الی پنجشنبه ۰۸:۰۰ الی ۲۰:۰۰

support-drsalamat
لوگو دکتر سلامت

اسیدهای چرب امگا ۳

اسیدهای چرب امگا ۳ ,    منتشر شده در 138 روز پیش ,      بدون دیدگاه ,      136   پرینت       

اسیدهای چرب امگا ۳

اسیدهای چرب امگا ۳ باعث تاخیر در زوال حافظه و عملکرد مغز می شود.

ماهی های سالمون و خال خالی به عنوان غذاهای مفید برای مغز شناخته شدند و دارای تاثیر مثبتی

در سلامت و عملکرد مغز هستند.

 

سبزیجات

سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج و کلم بروکلی بر روی عملکرد حافظه  و قدرت تفکر تاثیر مثبتی

دارد. افرادی که به طور تقزیبی ۱٫۵ واحد در روز سبزیجات برگ سبز مصرف می کنند نسبت به

کسانی که ۰٫۱ واحد سبزیجات مصرف می کنند مغزشان ۱۱ سال جوان تر عمل میکند.

امگا 3

ویتامین C

ویتامین Cبه خاطر خاصیت آنتی اکسیدانی دارای تاثیر مثبتی در بیماران آلزایمری است.

 

ویتامین A  و بتاکاروتن

سطح ویتامین آ و بتاکاروتن در افراد مبتلا به آلزایمر کم می باشد و به عنوان عامل خطر برای بروز

آلزایمر است.

 

پلی فنول ها

پلی فنول ها آنتی اکسیدان های طبیعی هستند که تاثیر مثبتی بر روی آلزایمر دارند.

ویتامین B6  و B12 نقش پیشگیری کننده در آلزایمر دارند.

 

ویتامین D

کاهش سطح ویتامین دی در بدن ارتباط مستقیمی با بیماری آلزایمردر میانسالی دارد.


درباره نویسنده :
محیا هدایتی
لوگو دکتر سلامت
محیا هدایتی
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی

مقالات پیشنهادی

  بدون دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *