btnmenu
telegram-drsalamat

ارتباط مصرف ماهی و افسردگی پس از زایمان

 مجله سلامتمقالات سلامت ,     منتشر شده در130 روز پیش ,      بدون دیدگاه ,      46

    اشتراک گذاری مطلب :
  • facebook
  • twt
  • google

اهی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ میباشد که نقش مهمی در سیستم مغز و اعصاب ایفا میکند. اگرچه مقدار کافی از این اسیدھای چرب در داخل بدن ساخته میشود ولی توصیه میشود که  زنان باردار و شیرده مقدار اضافی از این اسیدھای چرب را از رژیمشان دریافت نمایند.محققان بر این باور هستند کهافسردگی پس از زایمان در مادرانی که در طول بارداری مقدار کافی از این اسیدھای چرب را دریافت کرده اند نسبت به گروهی که از این اسیدھای چرب استفاده نکردند کاهش قابل توجهی پیدا کرده است..مصرف اسیدھای چرب امگا ۳ توسط مادر در طول بارداری بر روی سلامت جنین نیز تاثیر مثبتی میگذارد و سبب افزایش سلولھای مغزی و بالا بردن ضریب هوشی کودکان میگردد.

  بدون دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *